Eventfotograaf met ervaring

Laat de herinnering aan je event niet vervagen door wazige foto’s. Nodig liever een professionele fotograaf uit. Voilà, gevonden! Als beslagen eventfotograaf breng ik ook jouw evenement of feest scherp en consistent in beeld. Dat levert jou altijd een schat aan unieke foto’s op voor op je website of sociale media.

"Ine fotografeert sinds 2011 ons event. Steeds met oog voor detail, en met net díé andere invalshoek. Tijdens het event wordt een selectie van foto's reeds beschikbaar gesteld en kunnen zo live geprojecteerd. Na het event wordt al het materiaal snel aangeleverd. Highly recommended!"

Luc Van Dyck - Microsoft NavTechdays

Eventfotograaf in België of daarbuiten

Voor eventfotografie stuur je me gerust alle windrichtingen uit. Je kan me boeken voor een evenement in België of in het buitenland – van vakbeurs tot bedrijfsfeest. Wat je ook organiseert: ik lever jou een fotoreportage af die snel viraal gaat. En jaren later geniet je nog van een trip down memory lane.

Welke eventfotografie?

  • Congres
  • Seminarie
  • Beurs en expo
  • Bedrijfsfeest
  • Opendeur
  • Vergadering
  • PR-event

De eventfotograaf: ook een portretfotograaf

Weinig mensen zitten na je event te wachten op de foto’s van de tafelschikking of het koud buffet. Een goede eventfotograaf is daarom ook een onvervalste portretfotograaf. Ik ga op zoek naar menselijke interactie en leg de grote en kleine momenten van je evenement op een creatieve manier vast.

Eventfotografie die een verhaal vertelt

Eventfotografen zijn verhalenvertellers. Ze creëren tastbare herinneringen waarmee jij mensen warm maakt voor de volgende editie van je event. Door vooraf goed te peilen naar je doelstellingen en door de juiste vragen te stellen, ontvang je achteraf een reportage die overtreft wat je in gedachten had.

Fotograaf nodig voor een evenement?

Organiseer je een evenement en zoek je een fotograaf? Dan kan ik je helpen. Bel me op of stuur me een berichtje. Met 20 jaar ervaring in eventfotografie en bedrijfsfotografie, ben jij alvast zeker van een professioneel eindresultaat.

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

< Terug naar overzicht