Biotech innovatie in beeld

Of het nu gaat om het vastleggen van de menselijke kant achter de wetenschappelijke doorbraken of de meer droge kant van jullie verhaal, mijn fotografie legt de passie en het grensverleggende karakter van jouw biotech-onderneming tot in de kleinste details vast.
Laat mijn beelden niet alleen je verhaal vertellen, maar ook je unieke merkidentiteit versterken, zodat jouw organisatie zich onderscheidt in een competitief landschap vol potentieel.

"Wil je een prachtige foto? Neem dan contact op met Ine! Voor mij is dat een vanzelfsprekende keuze.
Niet alleen levert ze schitterende foto's, ze zorgt ook altijd voor de perfecte setting die een situatie of fotoshoot vereist. Of het nu gaat om evenementen op een Biotech Dag of ons jaarlijkse seminar (waar honderden wetenschappers samenkomen), portretfoto's, groepsfoto's, of achtergrondbeelden van activiteiten in het laboratorium, Ine weet altijd precies de juiste sfeer neer te zetten. Ze weet ook haar 'modellen' op hun gemak te stellen, en ik kan je verzekeren dat sommige van de groepen die ze voor ons heeft gefotografeerd behoorlijk uitdagend waren op dat gebied."

Sooike Stoops, VIB

Biotech bedrijfsfotografie, in scene gezet of in reportagestijl

Vang de kern van je baanbrekende biotech-onderneming met gespecialiseerde bedrijfsfotografie. Ik trek je medewerkers voor de lens of boks een bedrijfsreportage in elkaar. Ik versla events, schiet redactionele beelden of ga op pad voor een PR-campagne.

Welke bedrijfsfotografie?

Hoe ga ik te werk als jouw bedrijfsfotograaf?

Eerst neem ik de tijd om je organisatie beter te leren kennen. Wat hebben jullie voor ogen? Wat maakt jullie bedrijf of organisatie bijzonder? Wat vinden klanten of partners belangrijk? Die inspiratie vertaal ik nadien naar een originele beeldenreeks die past bij het imago en de huisstijl van je onderneming.

Vijf tekenen dat je een fotograaf nodig hebt:

  1. Je lanceert een rebranding of nieuwe website
  2. Je profielfoto op LinkedIn is al zeven jaar oud
  3. Elk portret op je site heeft een andere achtergrond
  4. Je wil sneller de juiste medewerkers aantrekken
  5. Je organisatie mist een herkenbare visuele stijl

Op zoek naar een huisfotograaf voor jouw bedrijf?

Ben je een biotech bedrijf dat nood heeft aan redelijk wat fotografie? Heb je op regelmatige basis event-fotografie, portret shoots, beeldmateriaal voor social en/of nieuwsberichten nodig? En wil je dat liefst in een uniforme huisstijl? Dan kan ik je helpen. Ik deed dit voordien al voor heel wat bedrijven (ik was sinds 2005 vaste huisfotograaf voor VIB).

Ik maak jouw werk bovendien makkelijker:

  • We maken vaste prijsafspraken, zodat je niet nodeloos tijd verliest met het opvragen van offertes.
  • Je kan je shoots zelf digitaal inplannen in mijn kalender.
  • We leggen ook vooraf steeds alle gebruiksrechten vast, zodat je ook daar niet voor verrassingen komt te staan.
  • Al jouw beelden zitten makkelijk bereikbaar in jouw dropbox. En ik bewaar een backup op mijn servers.
  • Bovendien kan ik je helpen met het beheer van de portretrechten van je personeel.

Klaar om je biotech-reis vast te leggen?

Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met me op voor een fotosessie die niet alleen jouw innovatie, maar ook je bedrijfscultuur en passie voor vooruitgang op meeslepende wijze in beeld brengt!

Contacteer me voor een vrijblijvende offerte of gesprek.

< Terug naar overzicht