Bedrijfsfotografie op maat van Startups & Scaleups

Of het nu gaat om het vastleggen van de menselijke kant achter de ideeën of de meer zakelijke kant van jullie verhaal, mijn fotografie vangt de passie en pioniersgeest van jouw bedrijf in elke pixel. Laat mijn beelden niet alleen je verhaal vertellen, maar ook je unieke merkidentiteit versterken, waardoor jouw organisatie opvalt in een dynamisch speelveld vol mogelijkheden.

"Voor onze nieuwe bedrijfswebsite wilden we afstappen van stockfoto's en onze eigen foto's maken, in onze eigen kantoren, met onze eigen mensen. Ine was de perfecte keuze voor de klus. Na een gedetailleerde briefing en twee fotoshoots op locatie, hebben we een schat aan kwalitatief hoogwaardige foto's om uit te kiezen voor onze website, mailings, brochures, en meer. Bovendien werden de beelden in een oogopslag aangeleverd."

Wim Bauwens, Sofico

Jouw bedrijf in beeld, van persoonlijke branding tot employer branding, van portretten tot events

Vang de essentie van jouw innovatieve bedrijf met op maat gemaakte bedrijfsfotografie. Ik breng je team voor de camera of creëer een complete bedrijfsreportage. Van het vastleggen van cruciale momenten tijdens evenementen tot het schieten van achter-de-schermen beelden, mijn lens legt de kracht van jouw verhaal vast.

Welke bedrijfsfotografie?

Hoe ga ik te werk als jouw bedrijfsfotograaf?

Eerst duik ik in jouw organisatie om een diepgaand begrip te krijgen van je visie en doelstellingen. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wat zijn de waarden die jouw klanten of partners belangrijk vinden? Vervolgens vertaal ik deze inspiratie naar een originele reeks beelden die perfect passen bij het imago en de huisstijl van je onderneming.

Vijf tekenen dat je een fotograaf nodig hebt:

  1. Je lanceert een rebranding of nieuwe website
  2. Je profielfoto op LinkedIn is al zeven jaar oud
  3. Elk portret op je site heeft een andere achtergrond
  4. Je wil sneller de juiste medewerkers aantrekken
  5. Je organisatie mist een herkenbare visuele stijl

Op zoek naar een in-house fotograaf voor jouw bedrijf?

Ben je een startup of scaleup die regelmatig behoefte heeft aan diverse fotografiediensten? Heb je geregeld behoefte aan evenementfotografie, portretsessies, beeldmateriaal voor sociale media en/of nieuwsberichten? En wil je dit alles het liefst in een uniforme huisstijl? Dan sta ik voor je klaar. Eerder werkte ik al voor diverse scale-ups en startups als Showpad, Chillipublish, OTA Insight, en meer.

We maken vaste prijsafspraken, zodat je niet nodeloos tijd verliest met het opvragen van offertes.

Je kan je shoots zelf digitaal inplannen in mijn kalender.
We leggen ook vooraf steeds alle gebruiksrechten vast, zodat je ook daar niet voor verrassingen komt te staan.
Al jouw beelden zitten makkelijk bereikbaar in jouw dropbox. En ik bewaar een backup op mijn servers.
Bovendien kan ik je helpen met het beheer van de portretrechten van je personeel.

Klaar om je startup- of scale-up-reis vast te leggen?

Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met me op voor een fotosessie die niet alleen jouw innovatie, maar ook je bedrijfscultuur en passie voor vooruitgang op meeslepende wijze in beeld brengt!

Contacteer me voor een vrijblijvende offerte of gesprek.

< Terug naar overzicht